Teemme luovaa tarinankerrontaa.
Aitoa, koskettavaa ja kaunista.  
Oletko mukana?

MITÄ TEEMME

Teemme toimivaa tarinankerrontaa liikkuvan kuvan keinoin erikokoisille asiakkaillemme ympäri maailmaa, joista osa listattuna alla.

> Lue lisää

KOKEMUS

Takanamme on yli 300 tuotantoa videoiden, filmien ja animaatioiden parissa. Uudet haasteet otetaan aina innolla vastaan. Ota yhteyttä!

> Tutustu valikoimaan töitämme

KAIKKI JULKAISUKANAVAT

Luovaa työtä yli perinteisten kanavarajojen ja uusia keinoja hyödyntäen - telkusta nettiin ja leffateattereista lisättyyn todellisuuteen.

> Jutellaan lisää

 
ts_clients_small_allekkain.png


SHOWREEL

CASE-ESIMERKIT

 

Hurtta kehittää tuotteita aktiivisille koirille, joilla on halu poiketa polulta ja seikkailla vuoden ympäri sääolosuhteista riippumatta. Kuuden vuoden yhteistyömme aikana olemme toteuttaneen lukuisia tuotefilmejä ja muita videoita sekä mm. kansainvälisen AR-kamppiksen. Kuvauslokaatioina Skotlanti, Italia, Norja ja Suomi.

 
 
 

Falcon-veneet ovat korkealaatuisia, monikäyttöisiä alumiiniveneitä, jotka valmistetaan Suomessa. Syksyn viilentyessä suuntasimme kohti Kallaveden selkiä yhdessä Jam Jam Brand Agencyn kanssa ja toteutimme filmin Falconin kansainväliseen lanseeraukseen. Katso filmi.

 
 
 

Hurma on kuopiolainen moderni, urbaani kokemuspaikka etnisellä twistillä. Asiakkaamme S-Ryhmä / Osuuskauppa Peeässä antoi vapaat kädet toteutukselle ja autoimme heitä yksinkertaisen hyvien vibojen viestin luomisessa, joka jaeltiin lukuisiin julkaisukanaviin televisiosta nettiin ja somesta katunäyttöihin.

 
 
 

Savo’s Song on uusi versio Suomen ensimmäisesta maakuntalaulusta ’Savolaisen laulu’ (1852). Pohjois-Savon ja Etelä-Savon maakunnan liitot tuottivat kappaleen ja musiikkivideon Suomen satavuotisjuhlavuoden kunniaksi. Saimme vapaat kädet tämän elokuvallisen tarinan toteuttamiseen ja otimme työstä täyden ilon irti Tallistudion kotimaisemissa. Katso video.

 
 
 

Lumoavan korut syntyvät maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa, jossa muotoilijoiden suurin inspiraation lähde on luonto. Elokuvallisia korufilmejä, kymmeniä valtakunnallisia tv-spotteja, minidokkareita ja muuta tunnepitoista kerrontaa.

 
 
 

Tarina yhteisöllisyyden vahvistamisesta ja siitä, miten luoda uusia mahdollisuuksia päästä kosketukseen jalkapallon kanssa. Kuopion Muotoiluakatemia, Kalevalan koulun valmistavan luokan maahanmuuttajanuoret ja Haapaniemen alakoulun oppilaat sekä joukko huippuasiantuntijoita suunnittelivat kevään 2017 aikana Kuopion Palloseuran kotistadionille KuPS-fanialueen. Aihetta lähestyttiin muotoilun, kulttuurin, yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden näkökulmista.
Katso dokumentti.

 

Missä voimme auttaa?

Hyvä tarina odottaa kertomistaan. Ideasta pitäisi kertoa hyvällä fiiliksellä.
Tarvitaan huippuvideo tunnelatauksella. Deadline oli eilen.

Tuttuja juttuja. Autamme mielellämme. Tätä teemme:

Tarinankerronnan koko ketju
Käsikirjoitus ja tarinan kehitys
Filmi/videokuvaus, animaatio
Jälkityöt, leikkaus, värimäärittely
Jakelu kaikkiin julkaisukanaviin

Työskentelytapa
Käytämme enemmän aikaa luovuuteen kuin raskaan tuotantokaluston kanssa painimiseen - silti unohtamatta tärkeää arvoamme: tarinat ansaitsevat tulla kerrotuksi kauniilla tavalla.

Ota yhteyttä!
P. 358 44 5580 500
hello@tallistudio.com
Instagram / Vimeo  / Facebook